Onze diensten

Schilderwerk

Door jarenlange ervaring is Guijt & Jonker gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Of u een ander kleurtje op de kozijnen wilt of dat de verf van uw kozijnen afbladdert, u bent bij ons aan het juiste adres.

Houtrotreparatie

Wij kunnen vakkundig uw houtrot repareren. Soms is houtrot niet direct te zien, maar kan het tijdens het schilderen aan het licht komen. Het isverstandig om dit gelijk te verhelpen. Bij houtrot hoeft niet altijd het complete kozijn vervangen te worden.

Wij kunnen door een deelvervanging het beschadigde deel hout in het kozijn herstellen. Daarnaast doen wij kleine houtrotreparaties, waarbij het houtrot wordt uitgefreesd en vervolgens wordt gevuld met een 2 componenten epoxymiddel. Hierna voorzien wij het houten element weer van een goede verflaag. 

Wandafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in het plakken van gewone tot zeer exclusieve behangsoorten en alle soorten glasweefsel. 

 Wij hebben veel ervaring in andere wandafwerkingen, zoals diverse kalkverfsoorten, betonlookafwerkingen en stucwerk.

Glaswerk

Ook alle soorten glaswerkzaamheden horen bij  ons vakgebied. Wij kunnen u hierin adviseren over het soort glas wat voor uw situatie het meest geschikt is. Het is uiteraard mogelijk om na de werkzaamheden uw schilderwerk weer te laten herstellen.

Vloer coating

Wij hebben ervaring met verschillende coatingsystemen voor diverse vloeren van bedrijfspanden en bijvoorbeeld balkonvloeren.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

VVE werkzaamheden

Naast het particuliere werk  voert Guijt & Jonker ook grotere projecten uit, zoals een flatgebouw of bedrijfsgebouw. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passende oplossing bieden. Neem contact op, wij denken graag met u mee.

Call Now ButtonBel ons nu