Onze diensten

Schilderwerk

Door jaren lange ervaring is Guijt & Jonker gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Of u nou een ander kleurtje op de kozijnen wilt of dat de verf van u kozijnen afbladdert, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Houtrotreparatie

Wij kunnen vakkundig uw houtrot repareren. Soms is houtrot niet altijd direct te zien, maar kan het toch tijdens het schilderen aan het licht komen. Het is dan verstandig om dit gelijk te verhelpen. Bij houtrot hoeft echter niet altijd het complete kozijn vervangen te worden.

Wij kunnen door een deelvervanging het beschadigde deel hout in het kozijn herstellen, daarnaast doen wij kleine houtrotreparaties herstellen waarbij het houtrot wordt uitgefreesd en vervolgens wordt gevuld met een 2 componenten epoxymiddel. Hierna voorzien wij het houten element weer van een goede verflaag.

Wandafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in het plakken van gewone tot zeer exclusive behangsoorten en alle soorten glasweefsel. 

Ook hebben wij veel ervaring in andere wandafwerkingen, zoals diverse kalkverfsoorten, betonlookafwerkingen en stuckwerk.

Glaswerk

Ook alle soorten glaswerkzaamheden vallen in ons pakket. Wij kunnen u hierin adviseren over het soort glas wat voor uw situatie het meest geschikt is. Het is uiteraard mogelijk om na de werkzaamheden uw schilderwerk weer te herstellen.

 

Vloer coating

Wij hebben ervaring met verschillende coatingssystemen voor diverse vloeren van bedrijfspanden en bijvoorbeeld balkonvloeren.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

VVE werkzaamheden

Wij doen ook grotere projecten. Naast het particuliere werk pakt Guijt & Jonker ook een flatgebouw, bedrijfsgebouw aan. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u een passende oplossing bieden. Neem contact op, wij denken graag met u mee.

Call Now ButtonBel ons nu