Schildersbedrijf Guijt & Jonker

Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd schildersbedrijf in binnen- en buiten schilderwerk, glaswerken en wandafwerking in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook zijn wij Verenigingen van Eigenaren regelmatig van dienst. 

Schildersbedrijf Guijt & Jonker is gevestigd in Katwijk. Theo Guijt en Henk Jonker werken inmiddels al 30 jaar samen. In 2001 zijn Theo en Henk het bedrijf gestart. Bij Guijt & Jonker staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Dit bewijzen onze tevreden klanten. U kunt bij Guijt & Jonker terecht voor alle soorten schilderwerk, houtrotreparatie, wandafwerking, glaswerk en spuitwerk. Guijt & Jonker werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en Verenigingen van Eigenaren.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Wij staan voor u klaar.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Ons eerste personeelslid is Jan Kuijt, die nog steeds bij ons in dienst is. Korte tijd daarna is ons personeelsteam uitgebreidt met Gerben van Rijn, Martijn van Duijn, Kees Jonker. Wij zijn erg blij met deze vier vakmensen. 

Gediplomeerd personeel (VCA)

Met hoogwaardige kwaliteitsproducten en VCA-gediplomeerd personeel zorgen wij voor mooi en verantwoord vakwerk.

Ruim 30 jaar ervaring

Na vele verschuivingen in producten en vernieuwde technieken zijn wij door middel van cursussen op de hoogte van de oude, maar ook van de nieuwe trends. We kunnen dus stellen dat er een stevige portie ervaring aanwezig is.

Bij ons is veel mogelijk

U kunt uw woning in 1 keer laten schilderen, maar als u het onderhoud liever wilt verdelen over de jaren, dan kan dat ook. Alles is bespreekbaar en wij kunnen u van deskundig advies voorzien.

Geschiedenis

0
Tevreden VVE's
0
Tevreden klanten
Liter verf
0
jaar ervaring

Ons vakbekwame team

Medewerkers

Theo Guijt

Theo Guijt

Eigenaar Schildersbedrijf Guijt & Jonker

Tel: 06 - 22 21 45 34

Henk Jonker

Henk Jonker

Eigenaar Schildersbedrijf Guijt & Jonker

Tel: 06 - 22 23 57 72

Jan Kuijt

Jan Kuijt

Allround schilder
team-member-5

Kees jonker

Allround schilder
Gerben van Rijn

GERBEN VAN RIJN

Allround schilder
team-member-2

Jaap Meivogel

Allround schilder
team-member-7

Martijn van duijn

Allround schilder

Call Now ButtonBel ons nu