Glaswerk

SChildersbedrijf Guijt en Jonker is gespecialiseerd in glaswerk en staat graag voor uw klaar! 

Houtrotreparatie in kozijnen verhelpen
Wij kunnen vakkundig uw houtrot repareren. Soms is houtrot niet altijd direct te zien, maar kan het toch tijdens het schilderen aan het licht komen. Het is dan verstandig om dit gelijk te verhelpen. Bij houtrot hoeft echter niet altijd het complete kozijn vervangen te worden.

Wij kunnen een deelvervanging van het beschadigde deel hout in het kozijn herstellen, daarnaast doen wij kleine houtrotreparaties herstellen waarbij het houtrot wordt uitgefreesd en vervolgens wordt gevuld met een 2 componenten epoxymiddel. Hierna voorzien wij het houten element weer van een goede verflaag.

Kozijn vervangen
Wanneer de kozijnen te veel zijn aangetast door houtrot, adviseren wij om in dit geval het hele kozijn te vervangen. Soms kan het met een gedeeltelijke vervanging, maar dat kunnen wij ter plekke beter beoordelen. Bouw en schildersbedrijf Vlieger kijkt altijd samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw kozijnen of houtrot problemen.

Houtrot voorkomen
Om in de toekomst houtrot te voorkomen raden wij u echt aan om de houten gevelelementen van uw woning of bedrijfspand regelmatig te onderhouden en er voor te zorgdragen dat deze met een kwalitatieve verflaag zijn gedekt. Daarbij kan het nodig zijn om binnenshuis goed te ventileren, zeker in ruimtes zoals de keuken, slaapkamer, badkamer of bijkeuken waar ook de wasmachine of droger staat.

Houtrotreparatie nodig?
Heeft u last van houtrot en wilt u dat wij uw houtrot repareren? Laat het niet erger worden, wij helpen u graag.

Call Now ButtonBel ons nu