Schilderwerk

SChildersbedrijf Guijt en Jonker is gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerk en staat graag voor uw klaar! 

Bent u op zoek naar een echte vakschilder uit Katwijk en omgeving? Zoek dan niet verder, Schildersbedrijf Guijt en Jonker is dan de beste keuze!
Is het tijd om uw eigen woning weer te schilderen, of heeft u een bedrijf waarvan het schilderwerk wel een opknapbeurt kan gebruiken? Schildersbedrijf Guijt en Jonker is gespecialiseerd in binnen en buitenschilderwerk en neemt deze klus graag voor u uit handen!

Binnen en buitenschilderwerk
Het schilderwerk binnen heeft als grootste doel de uitstraling. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten kleuren beschikbaar en kan iedereen het naar smaak invullen.
Op plekken waar het oppervlak intensief wordt gebruikt is het ook voornamelijk ter bescherming van de ondergrond. Denk hierbij aan een trap en kozijnen. Wij repareren, plamuren en schuren eerst voordat wij met het schilderwerk beginnen. Dit doen wij zodat het schilderwerk een mooi eindresultaat behaald en wij u van hoge kwaliteit kunnen verzekeren.

Tevens bieden wij vier jaar garantie op al het binnenschilderwerk. Meer informatie over binnenschilderwerk leest u hier.

Verfsoorten
Wanneer u uw huis of bedrijfspand laat schilderen door een professionele schilder of u wilt het zelf doen, u krijgt te maken met verschillende verfsoorten.
Voor uw binnenschilderwerk wordt vaak een watergedragen verf gebruikt: acrylverf. Acrylverf is verdunbaar met water.
Alle verfsoorten worden in diverse professionele kwaliteiten voor u op kleur gemaakt.

Call Now ButtonBel ons nu