Wandafwerking

SChildersbedrijf Guijt en Jonker is gespecialiseerd in allerlei soorten wandafwerking en staat graag voor uw klaar! 

Schilderwerk Uithoorn – Bent u op zoek naar een echte vakschilder in Uithoorn en omgeving? Dan is C. van der Veen de beste keuze! Is uw eigen woning toe aan nieuw schilderwerk of heeft u een bedrijfspand waarvan het schilderwerk wel een opknapbeurt kan gebruiken? Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is gespecialiseerd in schilderwerk en klaart deze klus graag voor u!

Van kleine reparatie tot groot schilderwerk uithoorn
Voordat wij aan het schilderwerk beginnen is het heel belangrijk om uw situatie goed te bekijken. Het is namelijk mogelijk dat het hout vervangen dient te worden, bijvoorbeeld vanwege vocht of achterstallig onderhoud. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen heeft de kennis in huis om dit deskundig te kunnen beoordelen en direct te verhelpen. Wij repareren, plamuren en schuren tot er een goed afwerkingsniveau ontstaat. Dit doen wij om met het schilderwerk optimaal resultaat te kunnen behalen en u van hoge kwaliteit te kunnen verzekeren.

Goede voorbehandeling voorkomt bladderende verf
Wanneer u ervoor kiest om geen gebruik te maken van een voorbehandeling kunnen wij niet garanderen dat het schilderwerk op langere termijn goed blijft. Wanneer de oneffenheden (zoals bijvoorbeeld houtrot) niet behandeld zijn en de verf hierdoor gaat afbladderen zal u opnieuw moeten beginnen. C. van der Veen beschikt over het certificaat Houtrenovatiespecialist en streeft hiermee naar schilderwerk waar u jarenlang plezier van heeft. Een goede schets van de huidige situatie is dus van groot belang.

Binnenschilderwerk
Of het nu gaat om plafonds, muren, deuren of het verven van de trap, C. van der Veen neemt al uw binnenschilderwerk graag voor u uit handen. Bij het binnenschilderwerk zullen wij, indien naar wens, verf van hoge kwaliteit gebruiken. Een goede dekking die langdurig mooi blijft. Tevens bieden wij vier jaar garantie op al het binnenschilderwerk. Meer informatie over binnenschilderwerk leest u hier.

Buitenschilderwerk
Het is verstandig om de buitenkant van uw woning goed te onderhouden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten buitenschilderwerk zoals het schilderen van kozijnen of deuren. Gemiddeld genomen is het buitenschilderwerk elke vijf jaar toe aan een nieuwe schilderbeurt. Lees hier meer over buitenschilderwerk.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en professionele aanpak.

Schilderwerk uitbesteden
Ben u geïnteresseerd in de diensten van C. van der Veen of heeft u een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij staan open om u van advies te voorzien. U kunt ons telefonisch bereiken via (0297) 533 877 of (06) 516 064 06 of u kunt mailen naar info@cvanderveen.nl.

Call Now ButtonBel ons nu